News Flash:

Budinca cu piept de pui

11 Mai 2011
2289 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu piept de pui
Ingrediente: - 250 g paste fainoase, format mai marunt - 400 g ciuperci proaspete - 500 g piept de pui, taiat bucatele - 3 fire de ceapa verde - 1 cutie de boabe de porumb - 300 g smantana - 2 linguri ulei - 1/4 lingurita chimen macinat - sare - piper - boia dulce - unt - pesmet Preparare: Puneti boabele de porumb la scurs. Fierbeti pastele fainoase, al dente, in apa sarata, treceti-le sub un jet de apa rece, puneti-le la scurs. Sarati si piperati bucatelel de piept de pui si tavaliti-le prin boiaua amestecata cu chimenul macinat, astfel incat sa fie acoperite cu boia, de jur - imprejur. Prajiti-le in uleiul incins, pe ambele parti, scoateti-le si lasati deoparte. In uleiul ramas, caliti ciupercile feliate impreuna cu ceapa verde taiata rondele, aproximativ 3 min, amestecand, sau pana ce sunt facute si zeama a scazut. Amestecati-le cu pastele scurse. Condimentati la sfarsit cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent, uns cu unt si presarat cu pesmet, nivelati si puneti peste ele, formand un alt strat, carnea prajita. Pasati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb si amestecati-le cu smantana, restul de boabe de porumb intregi si sarati, dupa gust. Repartizati uniform peste carnea prajita. Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pentru aproximativ 45 min sau pana ce, deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan ciuperci smantana tortilla unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5724 viz    0 com
2343 viz    0 com
1678 viz    0 com
2680 viz    0 com
1442 viz    0 com
2136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013113 (s)