News Flash:

Budinca cu nuci pecan

4 Septembrie 2013
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o cana si jumatate de curmale uscate, fara samburi
o lingurita de bicarbonat de sodiu
100 g unt
3/4 cana de zahar pudra
3 oua
o cana si un sfert de faina alba
3/4 cana de nuci pecan prajite si tocate
sos de caramel

Mod de preparare:

Pune curmalele intr-o cratita cu o cana si un sfert de apa si lasa-le sa fiarba aproximativ 5 minute. Adauga peste ele bicarbonatul de sodiu si mai lasa-le pe foc pana cand obtii o compozitie omogena.

Mixeaza untul impreuna cu zaharul, adauga si ouale, iar cand compozitia capata volum, mut-o intr-un castron mai mare si amestec-o cu faina, nucile pecan si curmalele. Toarna amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-l la cuptor pentru o ora.
Budinca cu nuci pecan si curmale se serveste cu sos de caramel si smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curmale uscate zahar pudra cratita compozitie omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020308 (s)