News Flash:

Budinca cu morcovi la cuptor

3 Septembrie 2012
2127 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua batute
2 morcovi dati prin razatoare
1 ceapa tocata marunt
150 g faina
4 linguri ulei de masline
5 dovlecei dati prin razatoare
200 g branza data prin razatoare
8 rosioare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu putin ulei. Amestecam intr-un bol dovleceii, morcovii si ceapa. Adaugam apoi faina, ouale, uleiul si branza si sare dupa gust. Punem compozitia obtinuta in tava pregatita si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Punem rosioarele intr-o tava, presaram sare si le ungem cu ulei. Le bagam la cuptor timp de 15 minute. Servim budinca cu rosii coapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute faina dovlecei branza rosioare tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2435 viz    0 com
3574 viz    0 com
3033 viz    0 com
5482 viz    0 com
3294 viz    0 com
3795 viz    0 com
2559 viz    0 com
1867 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010621 (s)