News Flash:

Budinca cu macaroane si branza

20 Decembrie 2012
2753 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

¼ kg macaroane
50 g faina
250 g branza de vaci
250 g branza telemea
100 g unt
5 oua
½ l lapte
1 albus

Mod de preparare:

Pastele se fierb, apoi se pun in strecuratoare, se limpezesc si se strecoara bine. Untul se topeste, la foc mic, intr-un lighean de cca 3 l; se adauga faina, se amesteca si imediat se stinge cu laptele firbinte, adaugat in 2-3 randuri. Cand sosul este aproape rece, se pune branza telemea rasa si branza de vaci maruntita, galbenusurile, apoi pastele si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, prin rasturnare. Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se introduce in cuptorul bine infierbantat. Se coace 50-60 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane faina branza telemea unt oua lapte albus strecuratoare lighean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3018 viz    0 com
2452 viz    0 com
3864 viz    0 com
1587 viz    0 com
3078 viz    0 com
2533 viz    0 com
3794 viz    0 com
1215 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020346 (s)