News Flash:

Budinca cu macaroane si branza

20 Decembrie 2012
2717 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

¼ kg macaroane
50 g faina
250 g branza de vaci
250 g branza telemea
100 g unt
5 oua
½ l lapte
1 albus

Mod de preparare:

Pastele se fierb, apoi se pun in strecuratoare, se limpezesc si se strecoara bine. Untul se topeste, la foc mic, intr-un lighean de cca 3 l; se adauga faina, se amesteca si imediat se stinge cu laptele firbinte, adaugat in 2-3 randuri. Cand sosul este aproape rece, se pune branza telemea rasa si branza de vaci maruntita, galbenusurile, apoi pastele si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, prin rasturnare. Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se introduce in cuptorul bine infierbantat. Se coace 50-60 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane faina branza telemea unt oua lapte albus strecuratoare lighean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2979 viz    0 com
2407 viz    0 com
3817 viz    0 com
1522 viz    0 com
3021 viz    0 com
2489 viz    0 com
3668 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014059 (s)