News Flash:

Budinca cu macaroane si branza

15 Septembrie 2011
3064 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu macaroane si branza
Ingrediente: un pachet de paste penne 1 kg de branza de vaci proaspata sau sarata 6 oua putin pesmet 5-6 linguri de zahar esenta de rom esenta de vanilie 2 pliculete zahar vanilat coaja de portocala sau lamaie ulei de masline sau unt iaurt Mod de preparare: Se fierb pastele, iar apoi se lasa scurs. Intre timp branza se amesteca cu 4 oua batute, mirodeniile, zaharul si jumatate de pahar de iaurt. Compozitia rezultata se amesteca cu pastele fierte. O tava mai adanca se unge cu ulei sau unt, se tapeteaza cu pesmet, dupa care se toarna compozitia. Cele doua oua ramase se bat cu iaurtul si se toarna deasupra. Tava se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cam un sfert de ora. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinci paste pesmet grapefruit unt mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
956 viz    0 com
2656 viz    0 com
973 viz    0 com
802 viz    0 com
958 viz    0 com
1801 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022603 (s)