News Flash:

Budinca cu legume si omleta

11 August 2011
2811 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu legume si omleta
Ingrediente: 1 cartof potrivit de marime 1 morcov mic 1 dovlecel mic 1 ardei capia rosu mic 7 oua 300 gr smantana 100 ml lapte 70 gr cascaval ras 70 gr branza feta o nuca de unt sare piper 5 linguri ulei palmier (masline) Mod de preparare: Se pune o tigaie pe foc si se incinge usor uleiul. Se adauga legumele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si se soteaza pana se inmoaie la foc destul de iute. Intre timp se bat 5 oua cu 100 gr smantana, sare dupa gust si piper si se toarna peste legume. Deasupra se pune branza cubulete si se amesteca usor. Se lasa pe foc inca cinci minute. Se unge cu unt o tava de Jena si se rastoarna omleta. Se asaza uniform. Se bat doua oua cu 200 gr smantana si apoi se adauga usor si laptele. Din nou se sareaza dupa gust, dar nu foarte tare, si se toarna totul in tava peste omleta. Se presara cascavalul ras si se da la cuptor in jur de 40 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinci retete vegetariene fasole smantana lapte salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1303 viz    0 com
1145 viz    0 com
1189 viz    0 com
2674 viz    0 com
1764 viz    0 com
1101 viz    0 com
1606 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013067 (s)