News Flash:

Budinca cu gris - Cel mai usor desert pentru vara! Cu 20 lei te rasfeti ca un rege!

29 Mai 2017
9186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g gris
100 g unt
200 g branza de vaci
200 g zahar
cirese
1 l lapte
3 oua
fulgi de migdale

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert. Cand clocoteste se pune grisul in ploaie si se amesteca continuu. Dupa ce fierbe 10 minute se ia de pe foc.
Cand s-a racit se adauga untul moale, zaharul, branza de vaci, galbenusurile si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se adauga cateva cirese fara samburi.
Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se coace 30 minute dupa care se presara pe deasupra cirese fara samburi si fulgi de migdale. Se mai coace 15 minute.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt spuma
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015862 (s)