News Flash:

Budinca cu ghimbir si amarant

31 Mai 2012
3266 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu ghimbir si amarant
Ingrediente:

1/2 cana amarant
miere de albine
1 cana cu lapte vegetal
coaja de lamaie
ghimbir pudra, dupa gust

Mod de preparare:


Pune laptele la fiert impreuna cu coaja de lamaie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac.
Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit.
Cand budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amarant lapte vegetal ghimbir pudra budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014170 (s)