News Flash:

Budinca cu gem de capsuni

20 Martie 2012
2415 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu gem de capsuni
Ingrediente:

175 g firimituri de paine proaspata
25 g faina
85 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
3 oua
125 g gem de capsuni
125 g unt topit
1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:


Mai intai ungem cu putin ulei o forma de budinca. Dupa aceea, intr-un castron, amestecam faina, firimiturile si zaharul. Pe parcurs se pun ouale, vanilia si untul. Se dizolva bicarbonatul de sodiu intr-o lingurita de apa calda si se adauga compozitiei. Amestecul rezultat se pune in forma de budinca, se acopera cu hartie de copt si folie si se pune intr-o oala in care se pune apa si se bune la fiert timp de 2 ore. Dupa ce oprim focul, lasam cateva minute sa se odihneasca apoi se rastoarna pe un platou.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar oua unt castron oala platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020079 (s)