News Flash:

Budinca cu fructe de padure si capsuni

24 Aprilie 2013
2560 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g capsuni
200 g zmeura
200 g afine
200 g mure
150 g coacaze rosii
210 g zahar pudra
o jumatate de briosa
fructe de padure mixte
frisca

Mod de preparare:

Amesteca capsunile, zmeura, afinele, murele, coacazele rosii si zaharul intr-o cratita la foc mediu, aproximativ 5 minute pana se dizolva zaharul si fructele elibereaza suc. Strecoara apoi fructele si pune sucul intr-un bol. Taie briosa in sase felii si insiropeaza cu sucul de fructe. Pune doua felii de briose una peste alta, adauga fructe, apoi alte doua felii de briose insiropate si fructe si din nou felii de briose. Dupa aceea, pune-le intr-o forma si da-le cateva ore la rece.
Budinca de vara se serveste presarata cu fructe de padure mixte, sirop si frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019962 (s)