News Flash:

Budinca cu fructe

27 August 2012
2146 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 ml smantana
250 gr branza ricotta
50 gr zahar cu granulatie fina
125 gr ciocolata alba, sfaramata
350 gr capsuni, zmeura, coacaze rosii, afine
2 linguri Cointreau

Mod de preparare:


Bateti smantana pana cand observati ca incepe sa se ingroase; incorporati branza de vaci si jumatate din zahar. Puneti ciocolata la bain-marie sa se topeasca. Lasati ciocolata sa se raceasca cateva minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugati-o peste smantana amestecata cu branza. Compozitia obtinuta puneti-o in sase forme individuale de budinca. Nivelati suprafata budincii cu o lingura si puneti formele in frigider unde le veti lasa 4 ore.

Puneti fructele si zaharul ramas intr-o craticioara, la foc domol, amestecand usor, pana cand se topeste zaharul. Adaugati Cointreau. Inmuiati formele de budinca in apa fierbinte timp de 30 secunde si rasturnati-le pe farfurii de desert. Cu o lingura puneti fructe si sos peste ele si serviti imediat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana branza ricotta ciocolata alba capsuni zmeura coacaze rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2480 viz    0 com
2986 viz    0 com
3903 viz    0 com
2707 viz    0 com
5846 viz    0 com
2103 viz    0 com
2087 viz    0 com
4744 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034602 (s)