News Flash:

Budinca cu faina de orez

27 Decembrie 2012
2904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana faina de orez
50 gr zahar 
7 cani lapte
apa de flori de portocal sau esenta de portocale
migdale macinate
apa de trandafiri

Mod de preparare:
 
Se pune laptele pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga zaharul, apoi faina de orez in ploaie, amestecandu-se continuu, ca sa nu se prinda de fund. Se fierbe la foc mediu, cand orezul este fiert si crema capata consistenta unei smantani groase, se trage de pe foc si se lasa la racit putin.Se incorporeaza aromele si se imparte in castronele micute. Deasupra se presara migdalele, fisticul, stafidele.etc. Se raceste si se serveste.
Budinca cu faina de orez recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar lapte migdale macinate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2598 viz    0 com
2751 viz    0 com
3017 viz    0 com
2449 viz    0 com
3863 viz    0 com
1585 viz    0 com
3076 viz    0 com
2531 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014460 (s)