News Flash:

Budinca cu conopida si broccoli

26 Aprilie 2011
3148 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Budinca cu conopida si broccoli
Ingrediente: - 1 buc conopida - 1 buc  broccoli - 100 g kaizer - 100 g parmezan - 100 g branza de vaci - 100 g smantana - 4 oua - unt cat o nuca - ulei de masline - sare, piper Mod de preparare: Desfacem in buchetele atat conopida cat si broccoli si spalam sub jet de apa rece. Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam atat conopida cat si broccoli si lasam la fiet la foc potrivit circa 10-15 min. Scoatem apoi buchetelele cu ajutorul unei palete si le punem intr-un vas uns cu unt. Taiem kaizerul si punem printre buchetelele de conopida si broccoli. Stropim totul cu putin ulei de masline. Separat, intr-un castron pregatim urmatorul amestec: batem bine ouale, adaugam parmezanul dat prin razatoare, branza de vaci si smantana. Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam bine. Rasturnam acest amestec peste buchetelele de conopida si broccoli. Dam la cuptor si tinem pana cand compozitia se leaga si este rumena. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016517 (s)