News Flash:

Budinca cu ciuperci si sunca

18 August 2011
1532 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu ciuperci si sunca
Ingrediente: 300 g paste 200 g sunca 10-12 ciuperci proaspete potrivite 3 oua 3-4 linguri smantana 3-4 linguri cascaval ras sare piper busuioc vegeta patrunjel tocat marunt Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele se pun, pe rand: ciupercile si sunca taiate  feliute sau cuburi, cascavalul ras, patrunjelul, smantana si ouale batute si amestecate cu condimentele. Se amesteca usor. Compozitia se pune intr-un vas si se da la cuptor pentru 25-30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura budinci paste carnati ciuperci smantana cascaval bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1176 viz    0 com
1330 viz    0 com
1082 viz    0 com
1204 viz    0 com
1289 viz    0 com
939 viz    0 com
1312 viz    0 com
1006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019341 (s)