News Flash:

Budinca cu cascaval si dovlecei

22 Februarie 2013
3687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri cascaval dat prin razatoare
60 g orez cu bob lung
100 g branza data prin razatoare
2 lingurite ulei de masline
1 dovlecel dat prin razatoare
1 ceapa mica tocata
3 oua batute

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de cozonac si o tapetam cu hartie de copt. Punem la fiert intr-o oala orezul si 170 ml apa rece. Dupa ce da in clocot, acoperim vasul si mai lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Indepartam apoi de pe foc si lasam sa mai stea in repaus timp de 3 minute. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Intr-un bol amestecam ceapa calita cu dovlecelul, ouale, orezul si 50 g branza. Punem amestecul in tava pregatita si deasupra presaram branza ramasa si cascavalul. Punem tava la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval ceapa oua batute clocot foc mic bol ceapa calita cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020657 (s)