News Flash:

Budinca cu carne de porc si paine

28 Decembrie 2012
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
150 gr carne de porc taiata cubulete
7 chifle
2 cepe verzi tocate
2 catei de usturoi
300 ml lapte
nucsoara
2 lingurite mustar
1 ou
150 gr cascaval ras
piper
sare
ulei

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita si adauga ceapa, carnea si usturoiul si caleste timp de 5 minute. Aranjeaza chiflele intr-o tava si da la cuptor pentru 15 minute. Intr-un bol, amesteca laptele cu oul si mustarul si asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Adauga si amestecul de carne si toarna totul peste paine. Pe deasupra presara branza. Da la cuptor pentru 30 de minute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle cepe verzi lapte nucsoara mustar cascaval ras piper sare ulei tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)