News Flash:

Budinca cu branza, spanac si sos

8 Aprilie 2013
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ kg spanac
4 oua mari
100 g franzela
200 ml smantana groasa
150 ml lapte
150 g branza telemea
sos alb

Mod de preparare:

Dupa ce s-a spalat bine, spanacul se opareste, 5 minute, in apa clocotita, se strecoara si se raceste, apoi se trece prin masina de tocat. Franzela se inmoaie bine in lapte rece, pana il absoarbe. Se pregateste sosul alb si dupa ce s-a racit se amesteca cu spanacul, franzela nestoarsa si bine faramitata, smantana, branza rasa, galbenusurile si mararul tocat si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, prin rasturnare, de jos in sus. Se desarta intr-o cratita de 2 l, unsa bine cu margarina solida si tapetata cu pesmet si se niveleaza. Se coace 50 minute la cuptor. Nu se deschide cuptorul 20 minute. Cand este coapta, se rastoarna pe platou si se serveste fierbinte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019461 (s)