News Flash:

Budinca cu branza - Moale, gingasa, cu gust ametitor de lamaie

16 Septembrie 2016
16279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
90 gr gris
800 gr branza de vaci degresata
150 gr zahar pudra
170 gr unt moale
1 lamaie

Mod de preparare:

1. Spala lamaia si da-o pe razatoarea mare.
2. Stoarce lamaia de zeama.
3. Amesteca zaharul pudra cu untul, apoi pune zeama de lamaie si coaja rasa. Omogenizeaza.
4. Incorporeaza treptat ouale, apoi branza si grisul. Omogenizeaza.
5. Unge cu unt o tava de copt rotunda si pune compozitia in ea. Niveleaza.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 50-60 de minute.
7. Lasa budinca sa se raceasca in cuptor, apoi feliaz-o si serveste-o cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca branza budinca lamaie budinca rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019402 (s)