News Flash:

Budinca cu branza de vaci si gris – simplu si delicios!

18 Ianuarie 2017
11591 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza de vaci
2- 3 oua
3 linguri de gris
15 g praf de copt
1 lingurita de vanilie
3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Separati galbenusurile de albusuri. Mixati albusurile cu o priza de sare pana obtineti o spuma consistenta.
Uniti celelalte ingredientele ramase intr-un castron separat, incorporati si albusurile batute. Lasati compozitia sa stea timp de 10-15 minute pentru umflarea.
Compozitia rezultanta se pune in forma unsa cu unt din timp, se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade, timp de 40-45 de grade.
Se serveste aceasta budinca cu smantana sau fructe, dupa preferinta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca branza budinca gris retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013559 (s)