News Flash:

Budinca cu branza de vaci si ciocolata alba – Salveaza aceasta reteta cu care nu dai gres niciodata

25 Ianuarie 2017
44479 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

100 ml lapte
250 gr branza de vaci
2 linguri de zahar
2 linguri de gris
1 ou
50 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Mixeaza smantana cu branza de vaci, zaharul si grisul, pana cand se omogenizeaza.
2. Incorporeaza oul si amesteca apoi cu un tel.
3. Rupe ciocolata in bucatele si pune-le in compozitie. Omogenizeaza.
4. Unge cu putin unt o tava de copt si pune compozitia in ea.
5. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta budinca budinca branza budinca ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Cami  | #1161
La ingrediente nu apare și smântâna
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020742 (s)