News Flash:

Budinca cu branza de vaci

19 Decembrie 2011
5793 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu branza de vaci
Ingrediente:

500 g branza de vaci
6 oua
2 plicuri budinca de vanilie
1 plic de vanilie
coaja rasa de la o lamaie
1 praf de copt
2 lingurite unt
1 lingura cu varf pesmet
200 gr zahar
600 ml lapte
1 varf de cutit cu sare

Mod de preparare:

Mai intai se mixeaza albusurile, apoi se pun treptat vanilia si zaharul. Separat se amesteca cele doua plicuri de budinca cu galbenusurile, coaja de lamaie, sarea, branza de vaci, laptele si praful de copt, apoi in compozitia se pune si albusul batut spuma. Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara pesmetul si se pune in el compozitia rezultata. Vasul se baga in cuptorul preincalzit 20 minute, la 180 de grade, dupa care se mai lasa la copt inca 30 de minute, la 150 grade.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1576 viz    0 com
3418 viz    0 com
3715 viz    0 com
4731 viz    0 com
3693 viz    0 com
3223 viz    0 com
3508 viz    0 com
3346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014190 (s)