News Flash:

Budinca cu branza

15 Iunie 2011
3162 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu branza
Ingrediente: 600 g branza de vaci 300 ml lapte 50 g smantana 100 g unt 3 ou 100 g zahar 1 lingura de faina stafide esenta de vanilie Mod de preparare: Se face zaharul pudra si se bat albusurile spuma. Se pun intr-o craticioara pe foc laptele si untul, se adauga faina in ploaie si se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn, pentru a nu se face cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat putin, se ia de pe foc si se adauga branza framantata, galbenusurile, zaharul, smantana, esenta de vanilie, stafidele si in cele din urma albusurile, amestecand incet. Crema astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu unt si se lasa o jumatate de ora in cuptorul incins. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.sfaturilemamei.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri lapte smantana sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1329 viz    0 com
2290 viz    0 com
5725 viz    0 com
2343 viz    0 com
1678 viz    0 com
2683 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013312 (s)