News Flash:

Budinca cu aroma de vanilie

5 Mai 2014
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

unt topit
125 ml smantana dulce
125 ml lapte de vaca
2 oua
155 g zahar
½ lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Ungem 4 recipiente termorezistente (capacitate 150 ml) cu unt topit. Intr-un bol amestecam ouale cu smantana, lapte, esenta de vabilie si 55 g zahar. Zaharul ramas il punem intr-o tigaie si il incalzim la foc mare timp de 3 minute pana se caramelizeaza. Asezam cele patru recipiente intr-o oala. Turnam in oala apa clocotita. Turnam caramelul in fiecare recipient si apoi amestecul cu lapte. Acoperim recipientele cu folie si bagam la cuptor timp de 12 minute. Indepartam folia si mai lasam inca 5 minute. Scoatem din cuptor si rasturnam budincutele pe farfurii. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020196 (s)