News Flash:

Budinca aerata din branza - FARA faina si gris

15 Septembrie 2016
34915 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza de vaci
2 linguri smantana semidegresata
7 linguri zahar
2 linguri amidon
4 oua
stafide sau alte fructe uscate

Mod de preparare:

1. Mixeaza branza cu zaharul, galbenusurile, amidonul si smantana.
2. Bate spuma albusurile.
3. Incorporeaza cu o spatula albusurile in compozitia cu branza. Omogenizeaza.
4. Adauga stafidele / fructele uscate.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, unge cu unt, apoi toarna compozitia in ea.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.
Pentru decor poti folosi fructe sau dulceata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca aerata budinca branza budinca simpla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015450 (s)