News Flash:

Bucura-te de gustul vinetelor cu o reteta apetisanta de rulouri umplute cu branza si spanac

24 Iulie 2017
1807 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bucura-te de gustul vinetelor cu o reteta apetisanta de rulouri umplute cu branza si spanac, usor de preparat, la cuptor.

Ingrediente:

2 vinete
250 gr branza ricotta
1 lingura ulei
170 g cascaval
50 g parmezan ras
250 g spanac congelat
1 ou
1 catel de usturoi, pisat
225 g pasta de tomate
sare si piper

Mod de preparare:

Incalzesti cuptorul la 200 grade Celsius. Tai coditele vinetelor, apoi le tai pe lungime, felii de circa ½ cm. Le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei si le dai la cuptor 10 minute. Lasi la racit. Intr-un bol, amesteci branza ricotta, 60 g cascaval ras, parmezanul, spanacul decongelat si scurs, ouale si usturoiul. Torni jumatate din pasta de tomate pe fundul unui vas termorezistent sau a unei tavi.
Umpli feliile de vanata cu amestecul de branza si spanac, aproximativ 2 linguri pentru fiecare, apoi rulezi. Asezi in tava, peste sos. Acoperi cu pasta de tomate ramasa. Presari restul de cascaval. Reduci temperatura cuptorului la 180 grade Celsius, acoperi cu folie si dai la copt 45 de minute. Indepartezi folia si mai lasi inca aproximativ 15 minute sau pana ce cascavalul se rumeneste usor la suprafata. Servesti imediat.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza ricotta parmezan usturoi celsius vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012175 (s)