News Flash:

Buburuze aperitiv

29 Martie 2016
2383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 lingurite crema de branza
4 biscuiti simpli sau rondele prajite
4 frunze de busuioc - proaspete
2 ridichi
4 masline negre, fara samburi
24 boabe de piper negru

Mod de preparare:

1. Intinde crema de branza pe cei 4 biscuiti.
2. Acopera cu frunzele de busuioc.
3. Injumatateste ridichile si maslinele. Jumatatile de ridiche taie-le in doua.
4. Pune cate o jumatate de masline pe fiecare biscuite, apoi cate doua bucatele de ridiche (usor indepartate, ca si cum buburuza si-ar lua zborul).
5. Infige boabe de piper in fiecare bucatica de ridiche.
6. Pentru ochi foloseste putina crema de branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

platou buburuze buburuze aperitiv aperitiv pasti aperitiv primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019364 (s)