News Flash:

Bruschette cu usturoi

15 August 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruschette cu usturoi
Ingrediente: 1 painica mica aplatizata 2 catei usturoi 3 linguri unt la temperatura camerei 1 lingura ulei de masline 1/2 lingurita oregano 5 fire patrunjel sare Mod de preparare: Se freaca untul cu ulei pana devine o pasta moale. Se adauga usturoiul strivit, patrunjelul tocat, oregano si sare si se omogenizeaza bine. Painea se despica in 2 si fiecare parte se unge cu un strat generos de unt aromat. Se asaza intr-o tava bucatile de paine cu partea unsa in sus si se dau la cuptor la 250 C, timp de 10 minute, pana painea se rumeneste usor pe margine, doar in zona cojii. Se porneste apoi cuptorul pe optiunea grill (focul sa vina de sus) si se lasa cca 2-3 minute, pana feliile se rumenesc frumos deasupra. Dupa ce se racoresc putin, painile se taie pe latime, felii de cca 2 degete grosime. Se servesc imediat cat sunt crocante sau se pastreaza intr-o punga de hartie si se inmoaie. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.sodahead.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene usturoi placinte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2460 viz    0 com
3688 viz    0 com
1781 viz    0 com
1096 viz    0 com
2588 viz    0 com
1121 viz    0 com
2811 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018540 (s)