News Flash:

Bruschette cu rosii si busuioc II

22 Iunie 2011
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruschette cu rosii si busuioc II
Ingrediente: 6 rosii 1 bagheta sau paine feliata 6 catei de usturoi 6 linguri ulei de masline busuioc verde sare piper Mod de preparare: Bagheta se taie felii, iar acestea se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc. Se freaca cu usturoi pe o parte, apoi se ung cu ulei de masline. Rosiile se decojesc, se taie in cubulete si se amesteca cu busuiocul tocat. Apoi se asaza pe feliile de paine. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii lamai placinte ardei rosii piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2445 viz    0 com
6908 viz    0 com
2217 viz    0 com
2350 viz    0 com
1291 viz    0 com
960 viz    0 com
1300 viz    0 com
987 viz    0 com
1062 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019193 (s)