News Flash:

Bruschette cu rosii si busuioc

19 Aprilie 2011
926 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruschette cu rosii si busuioc
Ingrediente: 3-4 rosii, 1 legatura de busuioc proaspat, otet de vin alb, 6 felii de paine sau franzela, 4 catei de usturoi, ulei de masline extravirgin, sare Mod de preparare: Spalati si curatati rosiile de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti rosiile intr-un bol, condimentati cu sare, piper si turnati deasupra ulei de masline si otet. Prajiti feliile de paine pe gratar sau in tigaia cu gratar pe ambele parti pana se rumenesc. Apoi frecati-le cu usturoi. Puneti din amestec pe feliile de paine prajita si presarati cu busuiocul taiat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1255 viz    0 com
3849 viz    0 com
1859 viz    0 com
1004 viz    0 com
1526 viz    0 com
879 viz    0 com
1154 viz    0 com
1527 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013133 (s)