News Flash:

Bruschette cu ciuperci

12 Octombrie 2018
664 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

In general la bruschette painea este foarte importanta asa ca folositi o paine gen ciabatta sau bagheta cu coaja crocanta. Bine poate fi si paine mai veche, pe care nu o mai consumati. Ingrediente: 500g ciuperci proaspete, eu am folosit un mix de ciuperci champignon si pleurotus; 1 ciabatta; 3-4 catei de usturoi; 1 ceapa mica; ulei de masline; suc de lamaie; patrunjel verde; sare; piper proaspat.

Mod de preparare: Ciupercile le stregem cu un prosop umed si le taiem felii subtiri. Incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa tocata marunt, o prajim putin apoi adaugam ciupercile taiate felii. Amestecam si lasam sa scada, pana se prajesc putin apoi condimentam cu sare, piper si adaugam putin suc de lamaie. Puteti adauga si patrunjel verde tocat.

Pana se fac ciupercile pregatim painea. Puteti sa o prajiti in mai multe moduri, eu am taiat ciabatta felii in diagonala apoi le-am pus pe o hartie de copt la cuptor si le-am stropit cu putin ulei de masline, Le-am lasat pana s-au rumenit putin apoi am frecat fiecare felie cu usturoi.

Puteti sa prajiti feliile de paine apoi sa le frecati cu usturoi si sa le stropiti cu ulei de masline sau daca va grabiti sau va este lene sa le faceti la cuptor, folositi prajitorul de paine (sa nu mai spuneti la nimeni de aceasta metoda). Punem pe feliile de paine 2-3 lingurite din amestecul de ciuperci si servim. Puteti sa le ungeti si cu un strat subtire de crema de branza si apoi sa puneti ciupercile sunt la fel de bune.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1915 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014888 (s)