News Flash:

Bruschete pentru micul dejun

16 August 2013
1518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g rosii cherry
400 g ciuperci proaspete
60 ml ulei masline extravirgin
24 felii de sunca semi-afumata
cateva frunze de spanac proaspat spalate si uscate
12 felii de paine
250 g branza ricotta

Mod de preparare:

Spala rosiile si ciupercile si coace-le la cuptor, asezonate cu ulei de masline, sare si piper. Dupa 20 de minute, scoate-le din tava si lasa-le la racit. Separat, prajeste intr-o tigaie sunca pana devine crocanta, apoi transfer-o pe o farfurie. In tigaie, adauga spanacul si lasa-l 2-3 minute la foc mediu, asezonandu-l cu sare si piper.
Stropeste feliile de paine cu uleiul ramas si pune-le pe gratar, pe ambele parti, pana se prajesc bine.
Intinde branza Ricotta peste feliile de paine coapte si asaza deasupra spanacul, sunca, ciupercile si rosiile. Poti presara si ierburile aromatice preferate, insa ai grija sa servesti bruschettele calde!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry ciuperci proaspete sunca semi-afumata paine tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1865 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024727 (s)