News Flash:

Bruschete cu rosii si busuioc

6 Ianuarie 2014
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 rosii
1 paine bagheta
busuioc tocat
ulei de masline
4-5 catei de usturoi
sare

Mod de preparare:

Taiem painea felii si o prajim in cuptor pe ambele parti. Frecam feliile de paine cu usturoi si le ungem cu ulei de masline. Rosiile le taiem cubulete si le amestecam cu sare, busuioc si doua linguri cu ulei de masline. Se pun rosiile pe feliile de paine inainte de servire, deoarece se poate inmuia de la zeama lasata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022897 (s)