News Flash:

Bruschete cu rosii

6 Februarie 2013
3969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 felii de paine
rosii
frunze proaspete de busuioc
usturoi
ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Taie in forma de inimioare painea si pune-o la prajit. Cat timp se rumenesc bruschetele, taie rosiile cubulete, pune-le intr-un castron si condimenteaza-le cu sare si piper, apoi stropeste-le cu ulei de masline. Unge feliile de paine prajita cu usturoi si stropeste-le cu ulei de masline. Pune-le pe un platou si orneaza-le cu rosii si busuioc. Bruschetele cu busuioc se servesc imediat ce au fost preparate, altfel painea se inmoaie prea tare.
 
 sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii usturoi piper sare castron platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024048 (s)