News Flash:

Bruschete cu pasta de avocado

28 Martie 2014
2262 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 avocado mare
1 ou mare
50 g somon afumat sau o conserva de somon in ulei
o ceapa rosie mica
1/2 lamaie
oregano
sare
piper
o bagheta
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Taiem bagheta in felii groase de 2 centimetrii, apoi le asezam intr-o tava si le rumenim in cuptor (la foc mic) pentru 5 minute. Luam oul, il putem intr-o tigaie mica cu un praf de sare si il facem "ou zdreanta". taiem ceapa rondele subtiri( 8 rondele). Facem pasta de avocado: taiem avocado in doua parti pe lungime, aruncam samburele, scoatem cu o lingurita miezul intr-un castronel, adaugam sare, zeama de la jumatate de lamaie stoarsa, oregano si mixam totul pana se formeaza o pasta.
Scoatem feliile de paine din cuptor si le frecam cu usturoi pe fiecare in parte. Asamblam bruschetele: Felie de paine frecata cu usturoi, pasta de avocado, rondea de ceapa, putin ou zdreanta si apoi bucatele de somon. Este posibil sa iasa mai mult de 8 bruschete, depinde de cata pasta de avocado puneti pe fiecare felie in parte

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive retete bruschete bruschete avocado pasta avocado
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022373 (s)