News Flash:

Bruschete cu parmezan, busuioc si rosii

3 Februarie 2015
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rosii
50 gr parmezan
o mana de busuioc proaspat
4 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
2-3 felii de paine mai veche
piper si sare dupa gust
masline negre feliate (optioanl)

Mod de preparare:

Spala rosiile, sterge-le, apoi injumatateste-le, scoate semintele si toaca-le marunt. Taie mai mare busuiocul. Amesteca apoi rosiile cu ulei de masline, busuioc, piper si sare. Zdrobeste usturoiul, unge painea cu el, pune compozitia peste felii adauga maslinele si busuiocul si da la cuptor. Dupa cateva minute e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bruschete bruschete rosii bruschete parmezan retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    2 com
2472 viz    0 com
1759 viz    0 com
1783 viz    0 com
1899 viz    0 com
1885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1075 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018600 (s)