News Flash:

Bruschete cu parmezan, busuioc si rosii

3 Februarie 2015
1461 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rosii
50 gr parmezan
o mana de busuioc proaspat
4 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
2-3 felii de paine mai veche
piper si sare dupa gust
masline negre feliate (optioanl)

Mod de preparare:

Spala rosiile, sterge-le, apoi injumatateste-le, scoate semintele si toaca-le marunt. Taie mai mare busuiocul. Amesteca apoi rosiile cu ulei de masline, busuioc, piper si sare. Zdrobeste usturoiul, unge painea cu el, pune compozitia peste felii adauga maslinele si busuiocul si da la cuptor. Dupa cateva minute e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bruschete bruschete rosii bruschete parmezan retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    2 com
2116 viz    0 com
1660 viz    0 com
1638 viz    0 com
1839 viz    0 com
1678 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018784 (s)