News Flash:

Bruschete cu mozzarella si pepene galben

10 Iulie 2014
2321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bagheta frantuzeasca
220 g mozzarella taiata cubulete
110 g prosciutto feliat subtire si prajit
80 ml otet balsamic
10 g busuioc
2 linguri ulei de masline
1/2 pepene galben (cantalup) curatat si taiat cubulete

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol catalupul, mozzarella si busuiocul. Unge felii de bagheta cu ulei de masline si coace-le la cuptor, in partea de sus, timp de cateva minute, pana cand se rumenesc. Pe fiecare felie de bagheta aseaza fasii crocante de prosciutto prajit, amestec cu mozzarella si cantalup si picura otet balsamic.
Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bruschete bruschete pepene bruschete mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3038 viz    0 com
1662 viz    0 com
1214 viz    0 com
7831 viz    0 com
1151 viz    0 com
1458 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013783 (s)