News Flash:

Bruschete cu legume fripte si rosii

26 Martie 2012
2184 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruschete cu legume fripte si rosii
Ingrediente:

6 felii de paine de secara
4 rosii bine coapte
2 catei de usturoi
12 ciuperci potrivite
2 dovlecei
4 linguri ulei de masline
6 ardei capia
cateva fire de busuioc
piper
sare


Mod de preparare:

Prima data se prajesc feliile de paine in prajitor. Dupa aceea, cat sunt calde se ung cu putin ulei de masline si se freaca cu usturoiul. Rosiile se fierb in putina apa cu sare pana se desprinde coaja. Se toaca marunt si se calesc cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust. Pentru aroma se pot pune cateva fire de busuioc.
Dovleceii se taie felii de 1 cm si se frig pe gratar. Ciupercilor li se taie coditele si se frig si ele pe gratar alaturi de ardeii capia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii usturoi ciuperci dovlecei ardei capia busuioc pipersare prajitor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019373 (s)