News Flash:

Bruschete cu ciuperci II

29 August 2011
3164 Vizualizari | 0 Comentarii
Bruschete cu ciuperci II
Ingrediente: 700 g ciuperci proaspete 50 ml apa 50 g unt 50 g ulei de masline 100 g usturoi 3 g nucsoara 100 g lamai 100 g verdeata 400 g bagheta Mod de preparare: Bagheta se feliaza si se prajeste. Ciupercile se curata, se spala si se taie lamele. Verdeata se spala, se curata si se toaca marunt. Lamaia se spala si se stoarce. Usturoiul se curata, se spala si se toaca. Ciupercile taiate lamele se pun intr-o tigaie impreuna cu untul, uleiul, usturoiul si nucsoara. Se tin pe foc 5 minute, timp in care se amesteca in continuu. Se adauga apa si se mai lasa pe foc inca 5 minute pana aceasta s-a evaporat. La final se amesteca bine si se adauga sucul de lamaie si verdeata (patrunjelul). Acest amestec se pune pe feliile de bagheta prajita si se asaza in farfurie. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lamai retete vegetariene ciuperci unt placinte lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1428 viz    0 com
1160 viz    0 com
1989 viz    0 com
3612 viz    0 com
3261 viz    0 com
1699 viz    0 com
1287 viz    0 com
1076 viz    0 com
2420 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013199 (s)