News Flash:

Bruschete cu branza brie

16 August 2013
2370 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

branza brie, la temperatura camerei
10 felii de bagheta proaspata
20 de cirese coapte, fara samburi
10 bucatele de ciocolata

Mod de preparare:


Branza se taie feliute si se pune pe bucatile de bagheta. Se asaza bucati de ciocolata pe deasupra si cate doua cirese pe fiecare felie. Se pun bruschetele pe gratar, dar nu se lasa mai mult de 15-20 de secunde, pana cand branza si ciocolata se topesc, dar nu complet. Bruschetele se servesc calde si pot fi consumate si cu alte fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza brie bagheta proaspata cirese coapte bagheta gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1881 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030117 (s)