News Flash:

Brownie cu ciocolata si migdale

16 Septembrie 2013
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g fulgi de migdale
40 g merisoare uscate tocate marunt
70 g faina
150 g zahar
3 oua
75 g unt
200 g ciocolata neagra

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C/170C (daca ai cuptor cu ventilatie). Tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 24cm. Topeste untul, ciocolata rupta in bucati si zaharul intr-o oala pe foc mic, amestecand din cand in cand. Lasa-le deoparte sa se raceasca. Amesteca in ciocolata topita galbenusurile de ou. Apoi adauga merisoarele tocate, fulgii de migdale si faina.

Bate albusurile spuma si incorporeaza-le treptat si complet in amestecul de ciocolata.  Toarna aluatul in tava pregatita si coace la cuptor timp de 30-35 de minute pana se rumeneste si formeaza o crusta crocanta (miezul va fi moale, sfaramicios si umed).
Lasa prajitura sa se raceasca in tava inainte sa o scoti. Pudreaza cu zahar farin si decoreaza daca vrei cu ciocolata alba topita.
Brownie e delicioasa calda, cu o lingurita de frisca sau inghetata de vanilie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua ciocolata neagra tava rotunda ciocolata topita brownie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020503 (s)