News Flash:

Broccoli la cuptor cu nucsoara si branza

3 Decembrie 2013
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper alb
50g branza cu mucegai
nucsoara
375ml lapte (1.5%grasime)
2 linguri faina
40g unt
600g broccoli rupt in bucati

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200C. Blanseaza bucatile de broccoli in apa clocotinda, timp de 2 minute. Scoate-le si aseaza-le intr-un vas termorezistent pentru copt. Topeste untul si adauga faina, amestecand continuu timp de 30 de secunde. Ia de pe foc si adauga treptat laptele, incorporand pana cand obtii un sos. Pune inapoi pe foc si gateste timp de 3-4 minute, pana cand sosul se ingroasa.

Condimenteaza cu sare, un praf de nucsoara si un praf de piper alb. Toarna sosul peste broccoli, presara cubulete de branza cu mucegai si pune la cuptor timp de 10 minute pana cand branza se inmoaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021569 (s)