News Flash:

Broccoli cu sos de smantana

21 Ianuarie 2013
3473 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 buchetele de broccoli
1 lingura faina
50 g unt
1 ceapa mica
1 lingurita suc de lamaie
1 pahar smantana
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare:

Broccoli se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Sosul alb se prepara rumenind ceapa si faina in uleiul incins si stingand cu zeama in care a fiert broccoli. Dupa ce se ingroasa putin se adauga smantana, sare si piper. Se aseaza buchetelele de broccoli intr-o cratita, se stropesc cu sucul de lamaie, se toarna sosul, presarand patrunjelul tocat si se pune 10 minute in cuptorul incins.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt ceapa mica smantana sare piper patrunjel verde apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018087 (s)