News Flash:

Broccoli cu sos alb

16 Ianuarie 2012
2695 Vizualizari | 0 Comentarii
Broccoli cu sos alb
Ingrediente:

500 g broccoli
200 ml lapte
1 lingurita cu varf de faina
50 gr unt sau margarina
sare

Mod de preparare:

Brocoli trebuie sa fie proaspat. Se pune apa la fiert cu sare, cand clocoteste se adauga broccoli desfacut buchetele ca si conopida. Fierbem cateva minute, atentie ca fierbe repede. Scoatem, strecuram si separat preparam sosul.
Se topeste untul, se adauga faina, amestecam putin sa se desfaca si adaugam laptele treptat. Amestecam pana se ingroasa ca o budinca mai subtire.  Este de fapt, sosul bechamel. Se poate servi simplu, ca atare, sau drept garnitura.
Broccoli cu sos alb pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Broccoli_cu_sos_alb2
broccoli lapte faina unt margarina sare sosul bechamel garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3855 viz    0 com
2279 viz    0 com
1901 viz    0 com
2994 viz    0 com
2590 viz    0 com
1386 viz    0 com
1337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013699 (s)