News Flash:

Broccoli cu dovlecel si iaurt

21 Aprilie 2012
1856 Vizualizari | 0 Comentarii
Broccoli cu dovlecel si iaurt
Ingrediente:

trei dovlecei mici
un broccoli
o capatana de usturoi
patrunjel verde
ulei de masline
sare

un iaurt mai gras (6%)

Mod de preparare:


Spalati dovleceii si desfaceti broccoli in manunchiuri mici; lasati-le in apa 15 – 30 de minute, sa iasa eventualele impuritati.Taiati dovleceii rondele subtiri si asezati intr-o tava incapatoare felii de dovlecei amestecate cu manunchiuri mici de broccoli. Desfaceti capatana de usturoi si asezati cateii necuratati de coaja printre dovlecei si broccoli.
Adaugati sare, apoi putina apa si ulei de masline. Bagati totul la cuptorul incins in prealabil si lasati sa se rumeneasca. Cand legumele sunt gata, scoateti din tava cateii de usturoi si inlaturati coaja; usturoiul copt mixati-l cu iaurt, un praf de sare si patrunjel tocat. Intr-o farfuriuta frumos colorata puneti felii de dovlecei cu buchetele de broccoli, peste care adaugati iaurtul condimentat. In loc de iaurt mai puteti pune branza de vaci condimentata identic, pe care o puteti amesteca si cu o lingurita de smantana. In general, copiii apreciaza gustul acestui preparat, mancandu-l cu placere.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei broccoli usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2647 viz    0 com
5226 viz    0 com
1330 viz    0 com
2169 viz    0 com
2388 viz    0 com
2248 viz    0 com
1833 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012434 (s)