News Flash:

Briose Red Velvet

11 Februarie 2016
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr faina
2 oua mari, la temperatura camerei
300 gr zahar
1 plic praf de copt
1 lingurita pudra de cacao
350 ml ulei
240 gr lapte batut, la temperatura camerei
coaja rasa de la o lamaie
1 lingurita otet de vin alb
1 fiola esenta de vanilie
un praf de sare
colorant alimentar rosu

Pentru glazura:
500 gr zahar pudra
250 gr unt nesarat, la temperatura camerei
1 fiola esenta de vanilie
450 gr crema de branza, la temperatura camerei

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-o tava pentru briose adauga hartii speciale. Daca ai forme din silicon, unge-le cu putin unt sau ulei. Intr-un bol incapator adauga faina, zaharul, praful de copt, sarea si cacaoa. Amesteca-le bine. Separat, intr-un bol pentru mixer bate ouale bine si adauga apoi laptele batut si otetul. Adauga cate putin colorant pana obtii o compozitie rosu inchis. Incorporeaza apoi vanilia si coaja de lamaie.

Cu ajutorul unei linguri incorporeaza ingredientele uscate in compozitia obtinuta. Adauga aluatul obtinut in formele pentru briose. Ai grija ca acestea sa fie pline doar in proportie de 2/3 deoarece se umfla. Coace briosele la foc potrivit timp de 20-22 de minute.

Intre timp prepara glazura. Adauga intr-un castron incapator untul si mixeaza-l foarte bine. Incorporeaza treptat crema de branza si apoi vanilia. Mixeaza totul la viteza maxima pana obtii o crema spumoasa. Adauga treptat zaharul si continua sa mixezi.

Inainte de a adauga glazura peste briose lasa-le sa se raceasca complet. Le poti decora cu merisoare tocate marunt, cirese confiate sau bomboane decorative rosii.
Serveste briosele Red Velvet alaturi de un pahar de sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta briose red velvet ziua indragostitilor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025276 (s)