News Flash:

Briose-inimioare cu ciocolata neagra

12 Februarie 2013
4946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 g faina
40 g ciocolata neagra + 2 patratele
15 g unt
10 g zahar
1 ou
 
Mod de preparare:
 
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Topeste intr-un vas, pe foc, ciocolata si untul. Intr-un castron separat, bate oul si amesteca-l cu zaharul. Apoi, adauga faina si ciocolata topita cu unt si amesteca bine compozitia.
Toarna compozitia in doua forme de inimioare (din silicon) pana la jumatatea lor, adauga cate un patratel de ciocolata in fiecare si completeaza pana sus cu restul de compozitie.
Baga formele la cuptor timp de 8 minute. Briosele-inimioare se servesc calde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata neagra unt zahar vas castron separat cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2851 viz    0 com
1180 viz    0 com
11380 viz    0 com
4546 viz    0 com
1974 viz    0 com
2609 viz    0 com
1722 viz    0 com
1730 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025575 (s)