News Flash:

Briose fluturas

2 Iunie 2011
4808 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose fluturas
Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua 100 g zahar 100 ml lapte esenta de vanilie 120 ml ulei 200 g faina 1 lingurita praf de copt Pentru umplutura: 400 ml lapte 1 plic budinca de capsuni 4 linguri zahar 200 ml frisca Pentru decor: gem de capsuni miere bombonele colorate Mod de preparare: Aluat: Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga laptele, uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se pun hartiutele in tava de briose si se umplu cu aluat. Se coc 20-25 minute, in cuptorul deja incins, apoi se lasa sa se raceasca. Umplutura: Se amesteca laptele cu zaharul si praful de budinca. Se pun pe foc si se fierb pana se ingroasa, amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, asezand folie alimentara chiar pe suprafata budincii, pentru a nu se forma crusta. Se bate frisca si se amesteca in budinca racita. Asamblarea: Se taie un capac din fiecare briosa, apoi se scoate interiorul cu ajutorul unei lingurite. Locul ramas gol se umple cu crema. Capacele se taie in doua si se asaza deasupra, peste crema, in forma de aripioare. Intre ele se pune cate o lingurita cu gem de capsuni. Aripioarele se pot unge cu miere si se pot decora cu bombonele colorate. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

focaccia lapte banana carne macra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5971 viz    0 com
9678 viz    0 com
2608 viz    0 com
6268 viz    0 com
1663 viz    0 com
3533 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018799 (s)