News Flash:

Briose fara gluten

22 Februarie 2013
1812 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aprox. 50 gr faina de orez
2 oua
100 gr nuci
250 gr iaurt
150 ml apa
2 lingurite amestec condimente pt. turta dulce-pudra (scortisoara, cuisoare, anason, cardamom, ghimbir)
sirop de brad (pe post de indulcitor... puteti folosi si zahar)
2 lingurite pudra din tarate de psyllium
1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Incepem prin a hidrata nucile in apa cca 1 ora. (acest lucru le activeaza enzimele, le "trezesc" la viata, dar si ajuta blenderul sa le proceseze mai usor). Dupa ce s-au hidratat, nucile se pun in blender si se mixeaza cu apa, pana devine o compozitie fina. Se adauga iaurtul, ouale, siropul de brad si parful de copt. Dupa o mixare perfecta, se rastoarna compozitia obtinuta intr-un bol si se adauga faina de orez si restul de ingrediente. Se amesteca totul cu o spatula.. Acum e gata de turnat in forme (cu ajutorul unei linguri) si de dat la cuptor. Se coc la 180 grade pt. aprox. 12-15 minute.

Briose fara gluten recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua nuci iaurt apa amestec condimente compozitie fina bol forme
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030951 (s)