News Flash:

Briose de primavara

15 Martie 2012
3042 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose de primavara
Ingrediente:

ciocolata
3 banane zdrobite
1 ou
114 gr unt topit
200 gr zahar
250 gr faina
1/2 lingurita bicarbonat
1 lingurita praf de copt
150 gr nuci (optional), se pot pune in locul lor fulgi de ciocolata, fulgi de cocos, stafide
esenta de vanilie
frisca
bombonele colorate
cocos verde

jeleu
                    
Mod de preparare:

Bananele se zdrobesc bine cu ajutorul unei furculite, se adauga oul si se amesteca bine. Separat, se topeste untul si adaugam zaharul in untul topit. Dupa ce s-a topit bine zaharul, turnam compozitia peste banane. Adaugam treptat si celelalte ingrediente, amestecam pana se omogenizeaza, apoi cu ajutorul unei linguri, punem cam 3/4 in formele de copt (hartie de copt) si dam la cuptor cam 25 min. sau pana se rumenesc. Decoram cu frisca, bombonele colorate, cocos verde, floricele din fondant si un jeleu pe post de toarta.
Briose de primavara pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata banane unt zahar faina bicarbonat nuci stafide jeleu furculite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034982 (s)