News Flash:

Briose de Pasti - FOTO

29 Martie 2012
3068 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
150 gr zahar
150 gr unt topit
coaja razuita de la o portocala
5 linguri zeama de portocala
5 linguri lapte
tonka razuita (o samanta)
250 gr faina
lingurita praf de copt
jumatate lingurita bicarbonat
esenta de portocale

Mod de preparare:

Ouale se bat intr-un castron, se adauga zaharul si untul topit. Dupa ce s-a topit zaharul, adaugam zeama de portocala, laptele, coaja razuita de portocale, tonka razuita, praful de copt, bicarbonatul, esenta. Se amesteca bine, iar la final se incorporeaza faina. Compozitia obtinuta, se pune in formele de copt. Formele de iepuras, le-am uns cu unt inainte de a pune compozitia. Se coc timp de 25 - 30 de minute. Apoi am pictat pe fondant, decupat in forma de ou.
Briose de Pasti pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Briosa_buburuza
oua zahar unt lapte tonka faina bicarbonat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

879 viz    0 com
1295 viz    0 com
715 viz    0 com
2015 viz    0 com
4995 viz    0 com
2591 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013926 (s)